Βιομηχανική τυποποίηση της παραγωγής και συντήρησης του παραδοσιακού τυριού "Λαδοτύρι Μυτιλήνης" σε ελαιόλαδο
Η εταιρεία μετά την έναρξη χρηματοδότησης του έργου και επειδή απαιτείτο η έκδοση ισόποσης εγγυητικής επιστολής για την λήψη προκαταβολών, αναγκάστηκε να προχωρήσει στη διακοπή του.
Χρηματοδότηση: | Γ.Γ.Ε.Τ.- ΕΣΠΑ (Κωδικός 64NEW_B_2012) |
Πράξη: |
"Υποστήριξη Νέων Επιχειρήσεων για Δραστηριότητες Έρευνας και Τεχνολογίας" |
Επιστημονικός Υπεύθυνος: | Δρ Γ. Σαμούρης |
Προϋπολογισμός του Έργου συνολικά: | 240.000 € |
Προϋπολογισμός του Ινστιτούτου: | 70.000€ |
Ερευνητική ομάδα: | Δρ Αντώνιος Ζδράγκας, Μαρία Ιωαννίδου Msc, Δρ Θεόφιλος Παπαδόπουλος. |
Έναρξη-Λήξη: | 28-3-2013 έως 28-3-2015 |
Συμμετέχοντες φορείς: | Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών Θεσσαλονίκης (ΙΚΕΘ), Αγροτικός Συνεταιρισμός Μανταμάδου ΛέσβουΣΥΝ.Π.Ε |