ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΔΥΟ (2) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ "TRANSFORM DAIRY NET"

19/12/2024 - 10:59

Απόφαση αποδοχής πρακτικού και έγκρισης του πίνακα κατάταξης για  μία (1) σύμβαση  μίσθωσης  έργου Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών, αρ. 1541/51670/20.09.2024 gια  τις ανάγκες υλοποίησης του   Έργου  με τίτλο   «From waste/by-products to added value bioactive livestock feeds- BIOACTIVATE».

  

Καταληκτική ημερομηνία ενστάσεων: Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 14.00

21/11/2024 - 14:06

Ινστιτούτο  Κτηνιατρικών Ερευνών– Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 57408/22.10.2024  Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Σύναψη  μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου   «Παραγωγή νέων τυριών–Καινοτομίες στην παραγωγή και βελτίωση τυποποίησης  –Καινοτομία – ποιότητα στο τυρί (Best cheese)», Κωδικός Έργου Μ16ΣΥΝ2-00138» που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, του Υπομέτρων 16.1 - 16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας» και 16.1-16.5 «Συνεργασία για περιβαλλοντικά έργα περιβαλλοντικές πρακτικές και δράσεις για την κλιματική αλλαγή» περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014–2020 με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.  

 

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ενστάσεων  την Πέμπτη 28Νοεμβρίου 2024 και ώρα 14.30μμ

 

21/11/2024 - 13:41

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΕ για Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ.1486/47824/29.08.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Παραγωγή αίγιου γάλακτος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και εφαρμογή στην παρασκευή καινοτόμων ζυμούμενων γαλακτοκομικών», με ακρωνύμιο Gift

24/10/2024 - 15:05

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΠΤΥΧΙΟ ΧΗΜΙΚΟΥ), ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ (BEST CHEESE)

22/10/2024 - 13:25

Ανακοίνωση των οριστικών καταλόγων των υποψηφίων για την ανάδειξη των μελών του ΕΣΙ του ΙΚΕ και του εκπροσώπου του τακτικού προσωπικού σε αυτό. (Πίνακας υποψηφίων)

16/10/2024 - 11:16

Αποδοχη του πρακτικου επιτροπης αξιολογησης της αριθμ. 1484/47762/28-08-2024 προσκλησης εκδηλωσης ενδιαφεροντος για τη συναψη μιας (1) συμβασης μισθωσης εργου, στα πλαισια του εργου "Best Cheese"/ΙΚΕ

Α. Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 1484/47762/28.08.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, σύναψης μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Παραγωγή νέων τυριών–Καινοτομίες στην παραγωγή και βελτίωση τυποποίησης  –Καινοτομία – ποιότητα στο τυρί (Best cheese)», Κωδικός Έργου Μ16ΣΥΝ2-00138» που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, των Υπομέτρων 16.1 - 16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας» και 16.1-16.5 «Συνεργασία για περιβαλλοντικά έργα περιβαλλοντικές πρακτικές και δράσεις για την κλιματική αλλαγή» περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014–2020 με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους. 

Β. Κήρυξη της διαδικασίας της αριθμ. 1484/47762 28.08.2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ως άγονη.

Γ. Έγκριση σύναψης μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του προαναφερθέντος Έργου.

Καταληκτική ημερωμηνία 18/10/2024

14/10/2024 - 13:02

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ "GIFT"

29/08/2024 - 12:57

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «BEST CHEESE»

28/08/2024 - 14:51

Σελίδες